Inç kub Konvertim

Përdor kutinë e kërkimit për të gjetur konvertimet metrike të kërkuara

Inç kub

Një njësi matjeje e vëllimit. Përfaqëson një zonë një inç të gjatë me një inç të gjerë dhe një inç të thellë.