Konvertimi i Peshës

Përdor kutinë e kërkimit për të gjetur konvertimet metrike të kërkuara

Matjet metrike

Njësia metrike e peshës bazohet te pesha e vëllimit metrik respektiv të ujit. Për shembull, një litër ujë peshon 1 kilogram.

Matjet Imperiale / Amerikane

Metalet e çmuara normalisht maten me njësi “troi” (paund troi dhe ounci troi), ju lutem, mos i ngatërroni me matjet standardet. Nuk jemi të sigurt për origjinën e Stounit, Paundit dhe ouncit. Nëse e dini, ju lutem na dërgoni një e-mail...