Konvertime Kilogramë në Ston

Shkarko aplikacionin tonë Android

Ston në Kilogramë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

st =
kg * 0.15747
 
 
 
Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial
Më shumë informacione: Kilogramë
Më shumë informacione: Ston

Kilogramë

Kilogrami është përkufizuar si i barabartë me masën e Prototipit Ndërkombëtarë të Kilogramit (IPK), një bllok aliazhi platin-iridiumi i prodhuar në vitin 1889 dhe i ruajtur në Byronë Ndërkombëtare të Peshës dhe Matjeve në Sevres të Francës .

Vetëm njësia SI, që përkufizohet si një objekt fizik dhe jo si një cilësi fizike themelore që mund të riprodhohet në laboratorë.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

st =
kg * 0.15747
 
 
 

Ston

Guri është një njësi e peshës në sistemin perandorak të përdorur në mënyrë joformale në Britani të Madhe dhe Irlandë, pothuajse vetëm si masë e peshës trupore. Megjithëse sanksionuar nga BE për përdorim si një njësi plotësues është në thelb vjetëruara jashtë UK dhe Irlandë.

 

Kilogramë në Ston tabelat

Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Kilogramë Ston
0kg 0.00st
1kg 0.16st
2kg 0.31st
3kg 0.47st
4kg 0.63st
5kg 0.79st
6kg 0.94st
7kg 1.10st
8kg 1.26st
9kg 1.42st
10kg 1.57st
11kg 1.73st
12kg 1.89st
13kg 2.05st
14kg 2.20st
15kg 2.36st
16kg 2.52st
17kg 2.68st
18kg 2.83st
19kg 2.99st
Kilogramë Ston
20kg 3.15st
21kg 3.31st
22kg 3.46st
23kg 3.62st
24kg 3.78st
25kg 3.94st
26kg 4.09st
27kg 4.25st
28kg 4.41st
29kg 4.57st
30kg 4.72st
31kg 4.88st
32kg 5.04st
33kg 5.20st
34kg 5.35st
35kg 5.51st
36kg 5.67st
37kg 5.83st
38kg 5.98st
39kg 6.14st
Kilogramë Ston
40kg 6.30st
41kg 6.46st
42kg 6.61st
43kg 6.77st
44kg 6.93st
45kg 7.09st
46kg 7.24st
47kg 7.40st
48kg 7.56st
49kg 7.72st
50kg 7.87st
51kg 8.03st
52kg 8.19st
53kg 8.35st
54kg 8.50st
55kg 8.66st
56kg 8.82st
57kg 8.98st
58kg 9.13st
59kg 9.29st
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Pesha temperaturë gjatësi Zonë Vëllim Shpejtësia Koha Valuta