Fuçi amerikane (Naftë) Konvertim

Përdor kutinë e kërkimit për të gjetur konvertimet metrike të kërkuara

Fuçi amerikane (Naftë)

Matjet e SHBA-së të vëllimit për naftë. Shihni edhe fuçitë e lëngjeve të SHBA-së, fuçitë federale të SHBA-së, fuçitë e thata të SHBA-së dhe fuçitë e Mbretërisë së Bashkuar.