Fuçi amerikane (Federale) Konvertim

Përdor kutinë e kërkimit për të gjetur konvertimet metrike të kërkuara

Fuçi amerikane (Federale)

Matjet e SHBA-së të vëllimit për materialet e thata. Shihni edhe fuçitë e lëngjeve të SHBA-së, fuçitë e thata të SHBA-së, fuçitë e naftës së SHBA-së dhe fuçitë e Mbretërisë së Bashkuar.