Milje katrorë Konvertim

Përdor kutinë e kërkimit për të gjetur konvertimet metrike të kërkuara

Milje katrorë

Një matje e zonës e barabartë me 1 milje gjatësi, me 1 milje gjerësi dhe bëjnë një hapësirë prej 640 akrash.