Inç tabela e konvertimit

Përdor kutinë e kërkimit për të gjetur konvertimet metrike të kërkuara

Inç

Që në vitin 1959, inçi është përcaktuar dhe pranuar ndërkombëtarisht si ekuivalenti i 25.4mm (milimetra).