Унци во Милилитри конверзија

Постои повеќе од еден тип на Унци. Користете ја соодветната варијација од листата подолу.

  1. Американски течни унци во Милилитри

  2. Течни унци во Обединетото Кралство во Милилитри

Унци

Постојат два различни вида на унци на располагање - САД и Обединето Кралство. Одберете поконкретна опција.

Милилитри

Метричка единица за волумен е еднаква на илјадити дел од литар