Апликација за iPhone & Android

Нашите бесплатни апликации за iOS и Android сега се достапни!

Одете во iOS App Store за апликацијата за iPhone/iPad: Апликација за метрички конверзии во Apple App Store

Одете во Google Play Store за Android апликацијата: Апликација за метрички конверзии во Google Play Store

Можете да си испратите линк до апликацијата Apple iOS во App Store преку е-пошта со кликнување тука: Испрати ми линк до Apple апликацијата преку е-пошта.

Можете да си испратите линк до Android апликацијата во Google Play преку е-пошта со кликнување тука: Испрати ми линк до Android апликацијата преку е-пошта.

Нашата бесплатна Android апликација сега е достапна! Ве молиме кликнете овде за да одите во Google Play Store и да ја преземете: Апликација за метрички конверзии за Android.

Нашата бесплатна iOS апликација за Apple iPhone и iPad сега е достапна! Ве молиме кликнете овде за да одите во App Store и да ја преземете: Апликација за метрички конверзии за Apple iOS.