Konvertime Nyjë në Milimetra në sekondë

Faqja Bukmark Milimetra në sekondë në Nyjë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial

Nyjë

Nyjet janë një njësi matëse e shpejtësisë, pra, milja detare në orë. Kjo njësi zakonisht përdoret në marinë dhe aviacion. Historikisht janë përdorur milje të ndryshme detare dhe, andaj, kemi variacione të ndryshme të nyjeve. Sidoqoftë, përllogaritësin tonë të nyjeve e kemi bazuar në miljet detare ndërkombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në botë sot.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

 

Nyjë në Milimetra në sekondë tabelat
Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Nyjë Milimetra në sekondë
0knots 0.00mm/s
1knots 514.44mm/s
2knots 1028.89mm/s
3knots 1543.33mm/s
4knots 2057.78mm/s
5knots 2572.22mm/s
6knots 3086.67mm/s
7knots 3601.11mm/s
8knots 4115.56mm/s
9knots 4630.00mm/s
10knots 5144.44mm/s
11knots 5658.89mm/s
12knots 6173.33mm/s
13knots 6687.78mm/s
14knots 7202.22mm/s
15knots 7716.67mm/s
16knots 8231.11mm/s
17knots 8745.56mm/s
18knots 9260.00mm/s
19knots 9774.44mm/s
Nyjë Milimetra në sekondë
20knots 10288.89mm/s
21knots 10803.33mm/s
22knots 11317.78mm/s
23knots 11832.22mm/s
24knots 12346.67mm/s
25knots 12861.11mm/s
26knots 13375.56mm/s
27knots 13890.00mm/s
28knots 14404.44mm/s
29knots 14918.89mm/s
30knots 15433.33mm/s
31knots 15947.78mm/s
32knots 16462.22mm/s
33knots 16976.67mm/s
34knots 17491.11mm/s
35knots 18005.56mm/s
36knots 18520.00mm/s
37knots 19034.44mm/s
38knots 19548.89mm/s
39knots 20063.33mm/s
Nyjë Milimetra në sekondë
40knots 20577.78mm/s
41knots 21092.22mm/s
42knots 21606.67mm/s
43knots 22121.11mm/s
44knots 22635.56mm/s
45knots 23150.00mm/s
46knots 23664.44mm/s
47knots 24178.89mm/s
48knots 24693.33mm/s
49knots 25207.78mm/s
50knots 25722.22mm/s
51knots 26236.67mm/s
52knots 26751.11mm/s
53knots 27265.56mm/s
54knots 27780.00mm/s
55knots 28294.44mm/s
56knots 28808.89mm/s
57knots 29323.33mm/s
58knots 29837.78mm/s
59knots 30352.22mm/s
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Shpejtësia temperaturë Pesha gjatësi Zonë Vëllim Koha