Konvertime Nyjë në Milimetra në orë

Faqja Bukmark Milimetra në orë në Nyjë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial

Nyjë

Nyjet janë një njësi matëse e shpejtësisë, pra, milja detare në orë. Kjo njësi zakonisht përdoret në marinë dhe aviacion. Historikisht janë përdorur milje të ndryshme detare dhe, andaj, kemi variacione të ndryshme të nyjeve. Sidoqoftë, përllogaritësin tonë të nyjeve e kemi bazuar në miljet detare ndërkombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në botë sot.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

 

Nyjë në Milimetra në orë tabelat
Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Nyjë Milimetra në orë
0knots 0.00mm/h
1knots 1852000.01mm/h
2knots 3704000.02mm/h
3knots 5556000.04mm/h
4knots 7408000.05mm/h
5knots 9260000.06mm/h
6knots 11112000.07mm/h
7knots 12964000.08mm/h
8knots 14816000.09mm/h
9knots 16668000.11mm/h
10knots 18520000.12mm/h
11knots 20372000.13mm/h
12knots 22224000.14mm/h
13knots 24076000.15mm/h
14knots 25928000.17mm/h
15knots 27780000.18mm/h
16knots 29632000.19mm/h
17knots 31484000.20mm/h
18knots 33336000.21mm/h
19knots 35188000.23mm/h
Nyjë Milimetra në orë
20knots 37040000.24mm/h
21knots 38892000.25mm/h
22knots 40744000.26mm/h
23knots 42596000.27mm/h
24knots 44448000.28mm/h
25knots 46300000.30mm/h
26knots 48152000.31mm/h
27knots 50004000.32mm/h
28knots 51856000.33mm/h
29knots 53708000.34mm/h
30knots 55560000.36mm/h
31knots 57412000.37mm/h
32knots 59264000.38mm/h
33knots 61116000.39mm/h
34knots 62968000.40mm/h
35knots 64820000.41mm/h
36knots 66672000.43mm/h
37knots 68524000.44mm/h
38knots 70376000.45mm/h
39knots 72228000.46mm/h
Nyjë Milimetra në orë
40knots 74080000.47mm/h
41knots 75932000.49mm/h
42knots 77784000.50mm/h
43knots 79636000.51mm/h
44knots 81488000.52mm/h
45knots 83340000.53mm/h
46knots 85192000.55mm/h
47knots 87044000.56mm/h
48knots 88896000.57mm/h
49knots 90748000.58mm/h
50knots 92600000.59mm/h
51knots 94452000.60mm/h
52knots 96304000.62mm/h
53knots 98156000.63mm/h
54knots 100008000.64mm/h
55knots 101860000.65mm/h
56knots 103712000.66mm/h
57knots 105564000.68mm/h
58knots 107416000.69mm/h
59knots 109268000.70mm/h
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Shpejtësia temperaturë Pesha gjatësi Zonë Vëllim Koha