Konvertime Nyjë në Mikronë në minutë

Faqja Bukmark Mikronë në minutë në Nyjë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial

Nyjë

Nyjet janë një njësi matëse e shpejtësisë, pra, milja detare në orë. Kjo njësi zakonisht përdoret në marinë dhe aviacion. Historikisht janë përdorur milje të ndryshme detare dhe, andaj, kemi variacione të ndryshme të nyjeve. Sidoqoftë, përllogaritësin tonë të nyjeve e kemi bazuar në miljet detare ndërkombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në botë sot.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

 

Nyjë në Mikronë në minutë tabelat
Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Nyjë Mikronë në minutë
0knots 0.00µ/min
1knots 30866666.86µ/min
2knots 61733333.73µ/min
3knots 92600000.59µ/min
4knots 123466667.46µ/min
5knots 154333334.32µ/min
6knots 185200001.19µ/min
7knots 216066668.05µ/min
8knots 246933334.91µ/min
9knots 277800001.78µ/min
10knots 308666668.64µ/min
11knots 339533335.51µ/min
12knots 370400002.37µ/min
13knots 401266669.23µ/min
14knots 432133336.10µ/min
15knots 463000002.96µ/min
16knots 493866669.83µ/min
17knots 524733336.69µ/min
18knots 555600003.56µ/min
19knots 586466670.42µ/min
Nyjë Mikronë në minutë
20knots 617333337.28µ/min
21knots 648200004.15µ/min
22knots 679066671.01µ/min
23knots 709933337.88µ/min
24knots 740800004.74µ/min
25knots 771666671.61µ/min
26knots 802533338.47µ/min
27knots 833400005.33µ/min
28knots 864266672.20µ/min
29knots 895133339.06µ/min
30knots 926000005.93µ/min
31knots 956866672.79µ/min
32knots 987733339.65µ/min
33knots 1018600006.52µ/min
34knots 1049466673.38µ/min
35knots 1080333340.25µ/min
36knots 1111200007.11µ/min
37knots 1142066673.98µ/min
38knots 1172933340.84µ/min
39knots 1203800007.70µ/min
Nyjë Mikronë në minutë
40knots 1234666674.57µ/min
41knots 1265533341.43µ/min
42knots 1296400008.30µ/min
43knots 1327266675.16µ/min
44knots 1358133342.03µ/min
45knots 1389000008.89µ/min
46knots 1419866675.75µ/min
47knots 1450733342.62µ/min
48knots 1481600009.48µ/min
49knots 1512466676.35µ/min
50knots 1543333343.21µ/min
51knots 1574200010.07µ/min
52knots 1605066676.94µ/min
53knots 1635933343.80µ/min
54knots 1666800010.67µ/min
55knots 1697666677.53µ/min
56knots 1728533344.40µ/min
57knots 1759400011.26µ/min
58knots 1790266678.12µ/min
59knots 1821133344.99µ/min
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Shpejtësia temperaturë Pesha gjatësi Zonë Vëllim Koha