Konvertime Nyjë në Metra në orë

Faqja Bukmark Metra në orë në Nyjë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial

Nyjë

Nyjet janë një njësi matëse e shpejtësisë, pra, milja detare në orë. Kjo njësi zakonisht përdoret në marinë dhe aviacion. Historikisht janë përdorur milje të ndryshme detare dhe, andaj, kemi variacione të ndryshme të nyjeve. Sidoqoftë, përllogaritësin tonë të nyjeve e kemi bazuar në miljet detare ndërkombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në botë sot.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

 

Nyjë në Metra në orë tabelat
Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Nyjë Metra në orë
0knots 0.00m/h
1knots 1852.00m/h
2knots 3704.00m/h
3knots 5556.00m/h
4knots 7408.00m/h
5knots 9260.00m/h
6knots 11112.00m/h
7knots 12964.00m/h
8knots 14816.00m/h
9knots 16668.00m/h
10knots 18520.00m/h
11knots 20372.00m/h
12knots 22224.00m/h
13knots 24076.00m/h
14knots 25928.00m/h
15knots 27780.00m/h
16knots 29632.00m/h
17knots 31484.00m/h
18knots 33336.00m/h
19knots 35188.00m/h
Nyjë Metra në orë
20knots 37040.00m/h
21knots 38892.00m/h
22knots 40744.00m/h
23knots 42596.00m/h
24knots 44448.00m/h
25knots 46300.00m/h
26knots 48152.00m/h
27knots 50004.00m/h
28knots 51856.00m/h
29knots 53708.00m/h
30knots 55560.00m/h
31knots 57412.00m/h
32knots 59264.00m/h
33knots 61116.00m/h
34knots 62968.00m/h
35knots 64820.00m/h
36knots 66672.00m/h
37knots 68524.00m/h
38knots 70376.00m/h
39knots 72228.00m/h
Nyjë Metra në orë
40knots 74080.00m/h
41knots 75932.00m/h
42knots 77784.00m/h
43knots 79636.00m/h
44knots 81488.00m/h
45knots 83340.00m/h
46knots 85192.00m/h
47knots 87044.00m/h
48knots 88896.00m/h
49knots 90748.00m/h
50knots 92600.00m/h
51knots 94452.00m/h
52knots 96304.00m/h
53knots 98156.00m/h
54knots 100008.00m/h
55knots 101860.00m/h
56knots 103712.00m/h
57knots 105564.00m/h
58knots 107416.00m/h
59knots 109268.00m/h
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Shpejtësia temperaturë Pesha gjatësi Zonë Vëllim Koha