Konvertime Nyjë në Këmbë në orë

Faqja Bukmark Këmbë në orë në Nyjë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial

Nyjë

Nyjet janë një njësi matëse e shpejtësisë, pra, milja detare në orë. Kjo njësi zakonisht përdoret në marinë dhe aviacion. Historikisht janë përdorur milje të ndryshme detare dhe, andaj, kemi variacione të ndryshme të nyjeve. Sidoqoftë, përllogaritësin tonë të nyjeve e kemi bazuar në miljet detare ndërkombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në botë sot.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

 

Nyjë në Këmbë në orë tabelat
Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Nyjë Këmbë në orë
0knots 0.00ft/h
1knots 6076.12ft/h
2knots 12152.23ft/h
3knots 18228.35ft/h
4knots 24304.46ft/h
5knots 30380.58ft/h
6knots 36456.69ft/h
7knots 42532.81ft/h
8knots 48608.92ft/h
9knots 54685.04ft/h
10knots 60761.16ft/h
11knots 66837.27ft/h
12knots 72913.39ft/h
13knots 78989.50ft/h
14knots 85065.62ft/h
15knots 91141.73ft/h
16knots 97217.85ft/h
17knots 103293.96ft/h
18knots 109370.08ft/h
19knots 115446.20ft/h
Nyjë Këmbë në orë
20knots 121522.31ft/h
21knots 127598.43ft/h
22knots 133674.54ft/h
23knots 139750.66ft/h
24knots 145826.77ft/h
25knots 151902.89ft/h
26knots 157979.00ft/h
27knots 164055.12ft/h
28knots 170131.23ft/h
29knots 176207.35ft/h
30knots 182283.47ft/h
31knots 188359.58ft/h
32knots 194435.70ft/h
33knots 200511.81ft/h
34knots 206587.93ft/h
35knots 212664.04ft/h
36knots 218740.16ft/h
37knots 224816.27ft/h
38knots 230892.39ft/h
39knots 236968.51ft/h
Nyjë Këmbë në orë
40knots 243044.62ft/h
41knots 249120.74ft/h
42knots 255196.85ft/h
43knots 261272.97ft/h
44knots 267349.08ft/h
45knots 273425.20ft/h
46knots 279501.31ft/h
47knots 285577.43ft/h
48knots 291653.55ft/h
49knots 297729.66ft/h
50knots 303805.78ft/h
51knots 309881.89ft/h
52knots 315958.01ft/h
53knots 322034.12ft/h
54knots 328110.24ft/h
55knots 334186.35ft/h
56knots 340262.47ft/h
57knots 346338.59ft/h
58knots 352414.70ft/h
59knots 358490.82ft/h
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Shpejtësia temperaturë Pesha gjatësi Zonë Vëllim Koha