Konvertime Nyjë në Jardë në orë

Faqja Bukmark Jardë në orë në Nyjë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial

Nyjë

Nyjet janë një njësi matëse e shpejtësisë, pra, milja detare në orë. Kjo njësi zakonisht përdoret në marinë dhe aviacion. Historikisht janë përdorur milje të ndryshme detare dhe, andaj, kemi variacione të ndryshme të nyjeve. Sidoqoftë, përllogaritësin tonë të nyjeve e kemi bazuar në miljet detare ndërkombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në botë sot.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

 

Nyjë në Jardë në orë tabelat
Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Nyjë Jardë në orë
0knots 0.00yd/h
1knots 2025.37yd/h
2knots 4050.74yd/h
3knots 6076.12yd/h
4knots 8101.49yd/h
5knots 10126.86yd/h
6knots 12152.23yd/h
7knots 14177.60yd/h
8knots 16202.97yd/h
9knots 18228.35yd/h
10knots 20253.72yd/h
11knots 22279.09yd/h
12knots 24304.46yd/h
13knots 26329.83yd/h
14knots 28355.21yd/h
15knots 30380.58yd/h
16knots 32405.95yd/h
17knots 34431.32yd/h
18knots 36456.69yd/h
19knots 38482.07yd/h
Nyjë Jardë në orë
20knots 40507.44yd/h
21knots 42532.81yd/h
22knots 44558.18yd/h
23knots 46583.55yd/h
24knots 48608.92yd/h
25knots 50634.30yd/h
26knots 52659.67yd/h
27knots 54685.04yd/h
28knots 56710.41yd/h
29knots 58735.78yd/h
30knots 60761.16yd/h
31knots 62786.53yd/h
32knots 64811.90yd/h
33knots 66837.27yd/h
34knots 68862.64yd/h
35knots 70888.01yd/h
36knots 72913.39yd/h
37knots 74938.76yd/h
38knots 76964.13yd/h
39knots 78989.50yd/h
Nyjë Jardë në orë
40knots 81014.87yd/h
41knots 83040.25yd/h
42knots 85065.62yd/h
43knots 87090.99yd/h
44knots 89116.36yd/h
45knots 91141.73yd/h
46knots 93167.10yd/h
47knots 95192.48yd/h
48knots 97217.85yd/h
49knots 99243.22yd/h
50knots 101268.59yd/h
51knots 103293.96yd/h
52knots 105319.34yd/h
53knots 107344.71yd/h
54knots 109370.08yd/h
55knots 111395.45yd/h
56knots 113420.82yd/h
57knots 115446.20yd/h
58knots 117471.57yd/h
59knots 119496.94yd/h
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Shpejtësia temperaturë Pesha gjatësi Zonë Vëllim Koha