Konvertime Nyjë në Inç në ditë

Faqja Bukmark Inç në ditë në Nyjë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial

Nyjë

Nyjet janë një njësi matëse e shpejtësisë, pra, milja detare në orë. Kjo njësi zakonisht përdoret në marinë dhe aviacion. Historikisht janë përdorur milje të ndryshme detare dhe, andaj, kemi variacione të ndryshme të nyjeve. Sidoqoftë, përllogaritësin tonë të nyjeve e kemi bazuar në miljet detare ndërkombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në botë sot.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

 

Nyjë në Inç në ditë tabelat
Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Nyjë Inç në ditë
0knots 0.00in/day
1knots 1749921.28in/day
2knots 3499842.57in/day
3knots 5249763.85in/day
4knots 6999685.13in/day
5knots 8749606.41in/day
6knots 10499527.70in/day
7knots 12249448.98in/day
8knots 13999370.26in/day
9knots 15749291.54in/day
10knots 17499212.83in/day
11knots 19249134.11in/day
12knots 20999055.39in/day
13knots 22748976.67in/day
14knots 24498897.96in/day
15knots 26248819.24in/day
16knots 27998740.52in/day
17knots 29748661.80in/day
18knots 31498583.09in/day
19knots 33248504.37in/day
Nyjë Inç në ditë
20knots 34998425.65in/day
21knots 36748346.93in/day
22knots 38498268.22in/day
23knots 40248189.50in/day
24knots 41998110.78in/day
25knots 43748032.06in/day
26knots 45497953.35in/day
27knots 47247874.63in/day
28knots 48997795.91in/day
29knots 50747717.20in/day
30knots 52497638.48in/day
31knots 54247559.76in/day
32knots 55997481.04in/day
33knots 57747402.33in/day
34knots 59497323.61in/day
35knots 61247244.89in/day
36knots 62997166.17in/day
37knots 64747087.46in/day
38knots 66497008.74in/day
39knots 68246930.02in/day
Nyjë Inç në ditë
40knots 69996851.30in/day
41knots 71746772.59in/day
42knots 73496693.87in/day
43knots 75246615.15in/day
44knots 76996536.43in/day
45knots 78746457.72in/day
46knots 80496379.00in/day
47knots 82246300.28in/day
48knots 83996221.56in/day
49knots 85746142.85in/day
50knots 87496064.13in/day
51knots 89245985.41in/day
52knots 90995906.69in/day
53knots 92745827.98in/day
54knots 94495749.26in/day
55knots 96245670.54in/day
56knots 97995591.83in/day
57knots 99745513.11in/day
58knots 101495434.39in/day
59knots 103245355.67in/day
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Shpejtësia temperaturë Pesha gjatësi Zonë Vëllim Koha