Konvertime Nyjë në Centimetra në ditë

Faqja Bukmark Centimetra në ditë në Nyjë (Njësitë e këmbyera)

Format
Përpikmëria

VINI RE: rezultatet me thyesorë rrumbullakosen në 1/64-ën më të afërt. Për të pasur një përgjigje më të saktë, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

VINI RE: Mund të shtoni apo pakësoni përpikmërinë e kësaj përgjigje duke selektuar numrin me shifrat më të rëndësishme që ndodhet në opsionin mbi rezultatin.

VINI RE: Për të pasur një rezultat puro decimali, ju lutem selektoni “decimal” që ndodhet në opsionet mbi rezultatin.

Pokaži formula

konverto NGANJESIA në NJESI

Trego Punimin
Trego rezultatin në format eksponencial

Nyjë

Nyjet janë një njësi matëse e shpejtësisë, pra, milja detare në orë. Kjo njësi zakonisht përdoret në marinë dhe aviacion. Historikisht janë përdorur milje të ndryshme detare dhe, andaj, kemi variacione të ndryshme të nyjeve. Sidoqoftë, përllogaritësin tonë të nyjeve e kemi bazuar në miljet detare ndërkombëtare, të cilat përdoren gjerësisht në botë sot.

 

konverto NGANJESIA në NJESI

 

Nyjë në Centimetra në ditë tabelat
Start
Increments
Accuracy
Format
Printo tabelën
< Vlera më të Ulëta Vlera më të larta >
Nyjë Centimetra në ditë
0knots 0.00cm/day
1knots 4444800.03cm/day
2knots 8889600.06cm/day
3knots 13334400.09cm/day
4knots 17779200.11cm/day
5knots 22224000.14cm/day
6knots 26668800.17cm/day
7knots 31113600.20cm/day
8knots 35558400.23cm/day
9knots 40003200.26cm/day
10knots 44448000.28cm/day
11knots 48892800.31cm/day
12knots 53337600.34cm/day
13knots 57782400.37cm/day
14knots 62227200.40cm/day
15knots 66672000.43cm/day
16knots 71116800.46cm/day
17knots 75561600.48cm/day
18knots 80006400.51cm/day
19knots 84451200.54cm/day
Nyjë Centimetra në ditë
20knots 88896000.57cm/day
21knots 93340800.60cm/day
22knots 97785600.63cm/day
23knots 102230400.65cm/day
24knots 106675200.68cm/day
25knots 111120000.71cm/day
26knots 115564800.74cm/day
27knots 120009600.77cm/day
28knots 124454400.80cm/day
29knots 128899200.82cm/day
30knots 133344000.85cm/day
31knots 137788800.88cm/day
32knots 142233600.91cm/day
33knots 146678400.94cm/day
34knots 151123200.97cm/day
35knots 155568001.00cm/day
36knots 160012801.02cm/day
37knots 164457601.05cm/day
38knots 168902401.08cm/day
39knots 173347201.11cm/day
Nyjë Centimetra në ditë
40knots 177792001.14cm/day
41knots 182236801.17cm/day
42knots 186681601.19cm/day
43knots 191126401.22cm/day
44knots 195571201.25cm/day
45knots 200016001.28cm/day
46knots 204460801.31cm/day
47knots 208905601.34cm/day
48knots 213350401.37cm/day
49knots 217795201.39cm/day
50knots 222240001.42cm/day
51knots 226684801.45cm/day
52knots 231129601.48cm/day
53knots 235574401.51cm/day
54knots 240019201.54cm/day
55knots 244464001.56cm/day
56knots 248908801.59cm/day
57knots 253353601.62cm/day
58knots 257798401.65cm/day
59knots 262243201.68cm/day
Tabelat e konvertimit metrik Applikacione konvertimi për celularë Shpejtësia temperaturë Pesha gjatësi Zonë Vëllim Koha