Камења табела за конверзија

Користете го полето за пребарување за да го најдете посакуваниот метрички конвертор

Камења

Камен е единица за тежина еднаква на 14 фунти авоардипоа (или меѓународни lbs). Следствено, ова го прави каменот еднаков на 6,35029кг.