Applikacione konvertimi për celularë

Momentalisht po merremi me aplikacionet e “smart phone”-ave si shtesë e kësaj faqe uebi dhe kështu mund të kryhen të gjitha konvertimet që janë të mundura në këtë sajt.

In the meantime, you can add this mobile friendly website to your phone which has an app-like interface by clicking our app icon (top left) and following the instructions. If you would like to be contacted when the app becomes available, please send a blank email with the subject as iPhone, Android or Blackberry to app@metric-conversions.org or like/follow us on social media using the widgets below. Ndërkohë, ju lutem të përdorni këtë faqe uebi që mund të aksesohet edhe nga telefoni juaj. Kjo pasi ka një interfejs si aplikacionet (për të pasur sajtin e plotë thjesht rrotulloni telefonin tuaj). Nëse doni t’ju kontaktojmë kur aplikacioni të jetë i mundur, ju lutem na dërgoni një email bosh me subjektin iPhone, Android apo Blackberry te app@metric-conversions.org ose na bëni like ose na ndiqni në mediat sociale duke përdorur widget-in poshtë.